Vítězslav Vávra / Rozkvetlé konvalinky - zpěváci - Vítězslav Vávra : 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil filip vávra a dále uvedl:

Vítězslav Vávra / Rozkvetlé konvalinky - zpěváci - Vítězslav Vávra : 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil filip vávra a dále uvedl:. Check out singly by vítězslav vávra on amazon music. Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem. Upozornil na to server blesk.cz. ⚫️ zemřel jeden z nejpopulárnějších českých rockerů vítězslav vávra.bylo mu 68 let. „táta umřel, oznámil vávrův syn na svých sociálních sítích.

„v roce 1983 byl průměrný plat nějakých 2 700 korun. Jak svět přichází o básníky, dívka gloria, holky z gymplu, citrónová holka, dívka z heřmánkové návsi O smrti informoval zpěvákův syn filip na svém instagramu. 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil filip vávra a dále uvedl: Vávra byl populární hlavně v 80.

Vítězslav Vávra fotka
Vítězslav Vávra fotka from img.karaoketexty.cz
U něžného pohlaví byl vítězslav vávra (67) v 80. Vávra's son filip informed about the death on his instagram, blesk.cz reports. Května 1953 praha) je český zpěvák a bubeník. 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil jeho syn z prvního. Vávra was most often referred to as a singing drummer. ⚫️ zemřel jeden z nejpopulárnějších českých rockerů vítězslav vávra.bylo mu 68 let. Často býva označovaný ako spievajúci bubeník, pretože spieval pri hre na bicie Vávra byl exmanželem zpěvačky věry špinarové.

Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68.

Letech, kdy patřil k nejoblíbenějším zpěvákům. „v roce 1983 byl průměrný plat nějakých 2 700 korun. Zemřel vítězslav vávra, autor hitu citrónová holka a exmanžel špinarové, s níž válčil; Vávra byl exmanželem zpěvačky věry špinarové. Upozornil na to server blesk.cz. Listen to vítězslav vávra now. Vítězslav vávra byl na vrcholu své kariéry v 80. Check out singly by vítězslav vávra on amazon music. Second husband of vocalist věra špinarová. „táta umřel, oznámil vávrův syn na svých sociálních sítích. I když se naše cesty před lety rozešly, bude mi chybět, uvedl na instagramu hudebníkův syn filip vávra. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem.

Úspěšné lp desky vydával hlavně na začátku 80. Krátkému oznámení předcházel příspěvek o. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra. Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem. Ve věku 68 let zemřel ve čtvrtek zpěvák a bubeník vítězslav vávra.

Vítězslav Vávra - Citrónová holka - YouTube
Vítězslav Vávra - Citrónová holka - YouTube from i.ytimg.com
Zpěvák a bubeník vítězslav vávra, který zemřel ve věku 68 let ve čtvrtek, se proslavil především jako hudebník. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu, dívka gloria a další. Trochu osmdesátek a víťa vávra. Máj 1953, praha) je český spevák a bubeník. O skonu informoval jeho odloučený syn filip. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. Zemřel vítězslav #vávra (†68), slavný hudebník a exmanžel špinarové!

Rozviedli sa v roku 1999.

Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu, dívka gloria a další. Ve věku 68 let zemřel ve čtvrtek zpěvák a bubeník vítězslav vávra. Zpěvák a bubeník vítězslav vávra, který zemřel ve věku 68 let ve čtvrtek, se proslavil především jako hudebník. I když se naše cesty před lety rozešly, bude mi chybět, uvedl na instagramu hudebníkův syn filip vávra. Letech, mezi jeho největší hity patří třeba holky z gymplu nebo citronová holka. „vávra mámě volal o peníze, bytostně ho nenáviděla Na jeho vystoupení stály fronty, a když spustil citronovou holku, dívky pod jevištěm se dostávaly do kolen. Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68. Zemřel vítězslav #vávra (†68), slavný hudebník a exmanžel špinarové! Born may 16, 1953 in prague (former czechoslovakia). Jeho syn uvedl, že trpěl rakovinou p Complete your vítězslav vávra, maximum petra hanniga collection. Poslucháči ho poznali predovšetkým od 80.

Zemřel vítězslav vávra, autor hitu citrónová holka a exmanžel špinarové, s níž válčil; O smrti informoval zpěvákův syn filip na svém instagramu. Storočia vďaka hitom ako holka z gymplu, suverén, citronová holka alebo piesni pre film jak svět přichází o básníky. Upozornil na to server blesk.cz. Listen to vítězslav vávra in full in the spotify app.

Vitězslav Vávra-Dneska mi říkej lásko - YouTube
Vitězslav Vávra-Dneska mi říkej lásko - YouTube from i.ytimg.com
Letech, kdy patřil k nejoblíbenějším zpěvákům. Vávra byl exmanželem zpěvačky věry špinarové. Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68. Jak svět přichází o básníky, dívka gloria, holky z gymplu, citrónová holka, dívka z heřmánkové návsi Vávra was most often referred to as a singing drummer. Vítězslav vávra & maximum petra hanniga pop · 1984 preview song time pojď, milovaná. Jenže sláva pominula a bývalý manžel věry špinarové (†65) ani zdaleka nežije dle svých představ. 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil filip vávra a dále uvedl:

Vávra byl třikrát ženatý a měl dvě děti.

Vávra was most often referred to as a singing drummer. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Upozornil na to server blesk.cz. Na jeho vystoupení stály fronty, a když spustil citronovou holku, dívky pod jevištěm se dostávaly do kolen. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. „vávra mámě volal o peníze, bytostně ho nenáviděla Ve věku 68 let zemřel hudebník vítězslav vávra. Populárny bol najmä v 80. Ve věku 68 let zemřel ve čtvrtek zpěvák a bubeník vítězslav vávra. Vítězslav vávra byl na vrcholu své kariéry v 80. Singly, holky z gymplu (nej.), babies, i'm your friend, už jsem tvůj, koncert bez plakátů, top tracks: Měl nádor na plicích a jeho organismus byl příliš slabej na boj s ním. Poslucháči ho poznali predovšetkým od 80.